Proudly made: NEW YEAR’S MADNESS

Scris de Ștefana • 5 februarie, 2013

În 14 decembrie marcommul clujean s-a strâns la New Year’s Madness pentru un micro-revelion în stilul anilor ’60.

Conceptul evenimentului s-a bazat pe serialul care transpune viața publicitarilor pe micile ecrane, Mad Men, tematica la care am adăugat ritmuri live de jazz, un local pe cinste, un dress code pe măsura, mâncare sănătoasă și o echipă de stiliști capabili să reînvie perioada anilor 60 prin măiestria lor.

Nu în ultimul rând, New Year’s Madness a fost cu și pentru oaspeți de seama, iar din punctul nostru de vedere, evenimentul a fost un succes prin simplul fapt că a strâns un număr atât de mare de profesioniști la un loc.

A fost un eveniment organizat pentru a omagia publicitarii și marketerii locali, a fost felul nostru de a vă spune că nu facem parte din presa și nu suntem o agenție de publicitate, vă suntem prieteni și colegi de breaslă, nu avem încă experiența voastră, dar va călcăm pe urme și vrem sa devenim o punte de legătura intre voi, profesioniștii clujeni.

Pe parte de organizare am avut oameni fantastici alături de noi: TheTailor – identitate vizuală, Vertigo – locație, EnVogue – hair styling, CasaBio – mâncare.

Iar în materie de oaspeți, ne-am bucurat să fim gazdele celor prezenți, agenții de publicitate, oamenii de marketing, comunicare, PR și HR din companiile clujene, cărora le mulțumim că au respectat dress code-ul și că au emanat buna dispoziție până târziu în noapte!

viewer

Comentează cu Facebook