Made by others, seen by Mad3 no.3

Scris de Gloria • 3 aprilie, 2013

Primavara asta nu pare sa fi venit inca din punct de vedere meteorologic, decat din punct de vedere al invaziei de evenimente obisnuite pentru aceasta perioada. Sunt fel si fel de conferinte care se diferentiaza uneori prin publicul caruia se adreseaza, ori prin invitatii pe care ii are.

Rareori se schimba formatul deja plictisitor al unui om cu experienta pus in fata altor oameni curiosi si eventual cu un slideshow in spate. Scopul pare sa scuze mijloacele si anume ca orice event e bun pentru networking, ce daca am invatat prea putine lucruri noi.

Ei bine, marketingul nu se invata din carti, nici din prezentari anoste. Se invata de la oameni, de la oameni cu experienta care au facut, au incercat si sunt acum dispusi sa scrie ei regulile marketingului. MarkDay, promite sa aduca in 25 aprilie oameni care sustin workshopuri si se confrunta in debateuri. Vor fi si doi speakeri internationali. Nick Sohnemann va descoase trenduri si va aduce marketing innovation-ul la Cluj si Cristian Ezri va invata publicul sa faca networking dupa reguli care ii vor ajuta pe termen lung.

Ceilalti speakerii vin din Bucuresti, atat din partea agentiilor de publicitate, cat si din partea clientului, sau cu proiecte proprii: Grey – G2, The Marks, Ogilvy, The Public Advisors, orasulm.eu, comanescu.ro.

Teme si program complet pe markday.ro

Mai mult, pentru ce-i ce sunt organizati si stiu ce inseamna TeCOMM si vor sa beneficieze de o super reducere, pot achizitiona un pachet cu bilet pentru Markday si 2 zile la conferinta de comert electronic.

Pentru studentii care au Studcard pretul biletului este de 25 Euro. Detalii pe office@liberoevents.ro

cover_ cu oferta

 

HR Summit

In 11-12 aprilie va avea loc expoconferinta HR Summit, dedicata exclusiv specialistilor in Resurse Umane.

Cei 24 de speakeri invitati vor aborda teme concrete, oferind o perspectivă asupra resurselor umane în cifre.

hr_summit_final

Evidence-based coaching, HR&User experience design, Managementul generației Y, Social media in HR sunt doar cateva dintre teme, programul complet putand fi consultat pe siteul evenimentului. Dintre speakerii acestei editii le mentionam pe  Mihaela Forgaciu, Strategic HR Advisor, Mihaela Perianu, Managing Partner AIMS Executive Search& Consulting, Monica Vijeu – HR Director JT International. Participantii vor putea dezbate tendintele pietei de HR pentru 2013 si discuta despre previziuni pentru 2014.

Pe parcursul celor 2 zile vor fi 6 prezentari, 12 workshopuri si 2 debateuri.

Onlineul are un mare cuvant de spus in relatia dintre angajat si angajator, de accea partenerul HR Summit este platforma online Best Jobs, care pune la dispozitia clientilor resurse de angajare si recrutare.

In completarea conferintei vine și zona expozițională, unde timp de două zile furnizorii de servicii din domeniul resurselor umane își vor expune portofoliile de produse si ofertele pentru a oferi participanților posibilitatea de a afla despre serviciile de pe piața de HR, facilitând interacțiunea firmelor de recrutare, traning&coaching și a resurselor umane cu managerii și specialiștii din domeniu.

Lista intreaga a speakerilor, temele si programul complet gasiti pe siteul evenimentului http://hrsummit.ro/.

 

 

In ziua de 20 aprilie avem de ales.

TEDxEroilor

Tema celei de-a patra ediții TEDxEroilor, care va avea loc în data de 20 aprilie, la CINEMA MĂRĂŞTI, este STEP OUTSIDE! Organizatorii spera ca tema sa fie un imbold de a vă depăși limitele, de a acorda mai multă atenție lucrurilor simple, naturale și de a lăsa loc pentru creativitate și inovație.

Speakerii sunt in curs de dezvaluire si ii gasiti pe site.

 

Incepand cu 19 aprilie si in 20 aprilie se desfasoara si Cluj Shorts, International Short Film Festival.

Prima ediție a acestui eveniment va avea loc la Cinematograful Victoria din Cluj-Napoca. Toți cei interesați sunt invitați să participe. Organizatorii sunt în mod special interesați de încurajarea tinerilor regizori, unul dintre premiile competiției fiind dedicat acestora. Juriul va fi format din personalități din domeniul cinematografiei, atât din țară, cât şi din străinătate.

 

Comentează cu Facebook