MarkDay: Speakeri internaţionali şi teme de actualitate

Scris de Gloria • 16 aprilie, 2013

MarkDay aduce speakeri internaţionali în 25 aprilie la Hotel Golden Tulip Ana Dome.

Printre speakerii confirmați sunt oameni din agenții de publicitate, oameni cu background de media, marketeri în companii, antreprenori, freelanceri, Mircea Criveanu – orasulm.eu, Ionuț Oprea – Standout, Raluca Mihalachioiu – The Public Advisors, Oana Ioja – Ogilvy, Iulian Comănescu – comanescu.ro, Lorand Balint Boti – Platypus Group, Adrian Ilovan – Netlogiq.

Din Viena vine Iulian Pădurariu, Marks, din Hamburg vine Nick Sohnemann, Innospark și după multă experiență acumulată în State, Europa și Israel, Cristian Ezri vine să ne învețe să facem networking eficient.

Speakerii surpriză pentru debate vor fi anuntați în curând.

Temele acoperite în acestă ediție: mobile campaigns, engagement 2.0, gamification, building relationships, maximizare rezultate în online, psihologie marketeri, client service creativ, innovation marketing.

 

Detalii despre speakerii internaționali:

Nick Sohnemann a lucrat 2 ani în departamentul de inovație al agenției de media OMD pentru clienți precum Vodafone, McDonalds, Daimler, Beiersdorf. În ultimii 4 ani a fost trend researcher și Global Innovation Advisor la TrendONE, unde activitatea lui era de a ghida clienții în a aplica trendurile în mod inovativ pentru businessurile lor. Din ianuarie 2013 și-a deschis propria firma de consultanță în inovație – INNOSPARK. Acesta va susține o prezentare cu tema Marketing Innovation – Do it right!, în care va familiariza publicul cu trendurile de marketing relevante din mai multe piețe, cu tips and trickuri de implementare a inovației. În cadrul workshopului participanții vor fi împărțiți în grupe și vor dezvolta împreună idei de marketing în funcție de anumite trenduri și le vor evalua împreună.

 

Iulian Pădurariu coordonează din 2008, de la Viena, activitatea la Trout&Partners, firma de consultanta, pentru Europa Centrală şi de Est. Experienţa sa anterioară adună poziţii de director la companii româneşti de renume precum Policolor, Murfatlar sau TVR.  Printre realizările sale se numară 11 premii Effie, lansarea şi dezvoltarea unor importante agenţii de publicitate, precum şi lansarea şi poziţionarea unor branduri româneşti cunoscute. La Marks (Marketing Simplificat), Iulian Pădurariu activeaza în calitate de Consultant de marketing asociat.

Subiectul pe marginea căruia Iulian Pădurariu va susţine prezentarea din cadrul conferinţei MarkDay, poartă titlul Engagement 2.0 – Gamification. Acesta prezintă metode simple și care favorizează crearea unei relaţii durabile win-win, extinderea bazei de date a clienţilor, creşterea forţei de vânzare şi depăşirea concurenţei într-un mod inteligent. Marks foloseşte „gamification” pentru clienţii lor din Germania, Austria sau chiar Rusia pentru creşterea loializării şi implicării clienţilor. Tehnica în sine este încă la început de drum, dar doreşte să stârnească interesul participanţilor.

 

Cristian Ezri – Business development CEE în cadrul Beilink Business Foreign Affairs, vine cu un background multicultural și cu expertiză în energie verde. Scopul workshopului ținut de el, Networking, a life attitude!, e să ajute oamenii să facă networking care sa le aduca rezultate pe termen lung. Orice conferință are în program pauze dedicate networkingului, pentru         a cunoaște noi posibili parteneri, ori pentru a dezvolta relații existente. Cu toate acestea nu se organizează traininguri pentru a învăța cum să te prezinți și cum să relaționezi cu ceilalți. Acest workshop se va adresa tuturor celor prezenți, atât începători cât și avansați, și va avea loc înainte de seară de cocktail, pentru a-i asigura pe participanți ca teoria și exercițile îi vor ajuta cu fiecare ocazie ivita pentru networking.

 

Programul complet îl găsiți pe siteul evenimentului markday.ro, mai multe detalii despre speakeri găsiți pe blogul acestuia markday.ro/blog/ și ultimele noutăți le aflați pe pagina de facebook dedicată facebook.com/markdayromania.

 

Ofertă! Pentru cei ce vor să  participe la 2 conferințe, MarkDay și la TeCOMM, confeirnța de comerț electronic din octombrie, există un pachet special de 109 euro. Detalii aflați dând un mail la office@liberoevents.ro.

Oferta studenti

markday_studenti

 

Comentează cu Facebook