Curs online gratuit pentru a avea mai multe cereri de oferta online in 15 pasi

Scris de Lilly • 21 mai, 2013

Made by Andreea Soleriu

image

 

 

Nu am auzit niciodata vreun manager care sa se planga ca ar avea prea multe cereri de oferta din partea consumatorilor. Ideea aceasta sta si in spatele cursului online gratuit pe care Brainart il ofera celor interesati sa atraga mai multi clienti folosind mediul online.
In ziua de azi, consumatorii sunt bombardati din toate directiile de mesaje publicitare. Pentru a le atrage atentia, trebuie sa te folosesti de toate resursele disponibile. Nu este nici un secret faptul ca mediul online ofera solutii diverse care, daca sunt aplicate corect, pot aduce rezultate valoroase pentru afacerea ta:
”Un business eficient si competitiv este acela care este dispus mereu sa se reinventeze si sa fie la curent cu noile unelte pe care le poate folosi pentru a fi cu un pas inaintea concurentei. In acest sens, noi am decis sa oferim gratuit un curs online care iti va dezvalui 15 secrete pentru a obtine mai multe cereri de oferta de pe site-ul tau.” (Andreea Soleriu, Managing BrainArtist la Brainart)
Iata cateva lucruri pe care le vei invata daca te inscrii la curs:
1. Cum sa construiesti titluri puternice corelate cu mesajul pe care brandul tau vrea sa il transmita pe pagina ta web?
2. Cum sa creezi continut pe site care il va convinge pe vizitator sa cumpere de la tine?
3. Cum sa alegi ce conţinut media postezi pe pagina ta?
4. Cum sa te folosesti de psihologia consumatorilor pentru a creste cererile de oferta online? Si asta nu e tot!
Nu rata sansa de a obtine gratuit resurse de marketing online valoroase care te vor duce cu un pas inaintea concurentei tale. Inscrie-te la cursul online gratuit ”15 pasi pentru a atrage mai multi clienti online” si vei invata cum sa atragi vizitatori pe site si sa ii transformi in clienti. Afla mai multe detalii despre curs chiar acum!

Comentează cu Facebook