WordCamp Transylvania

Scris de Lilly • 22 mai, 2013

WCT-head

 

Cea de-a patra editie a conferintei nationale despre WordPress se va desfasura in zilele de 1-2 iunie, pentru prima oara la Cluj-Napoca si va aduce laolalta nume mari din comunitate:

Ryan Hellyer este una dintre prezentele asteptate in Romania, un specialist implicat in WordPress de multa vreme care a lansat o multime de plugin-uri. Ryan este originar din Noua Zeelanda, dar s-a mutat recent in Norvegia, unde lucreaza la firma Metronet. O alta prezenta care da greutate evenimentului este Remkus de Vries, un entuziast WordPress, dezvoltator, creator de sabloane si aficionado din provincia Fryslân din Olanda. Remkus va povesti in cadrul conferintei despre WordPress si Comunitatile sale.

La WordCamp Transylvania vor fi si alte nume mari, de nivel national si international: Alexandru Lakatos (reprezentant Mozilla), Cosmin Bocse, Cristian Antohe, Frederick Townes, Paul Gibbs, Sergiu Paraschiv si Stefan Macedon Gheorghita.

Participantii de anul acesta vor intra in contact cu programatori si dezvoltatori cu experienta, vor descoperi cat de importanta este puterea comunitatii pentru invatare, vor explora aria larga de utilizare a platformei, precum si avantajele pe care le promite o aplicatie open-source.

“WordCamp Transylvania este o ocazia pe care am creat-o pentru a aduce in aceeasi sala, in acelasi timp, reprezentanti care fac cinste comunitatii, oameni care vor invata unii de la ceilalti. Ne bucuram sa anuntam faptul ca atat de multe nume sonore din comunitate vor fi alaturi de noi la Cluj-Napoca in 1 si 2 iunie – Cristi Burca.

 

 

Despre WordCamp Transylvania

WordCamp Transylvania este organizat din initiativa celor mai bine-vazuti membrii ai comunitatii WordPress din Romania. Dintre acestia: Stas Suscov (Initiatorul echipei „WordPress in Romana”), Cristi Burca (Veteran WordPress), Alex Ciobaca (Web Developer specializat pe WordPress) si David Stroe (Designer de lucruri si interactiuni).

 

 

 

 

Comentează cu Facebook