Curs online de Comunicare în Afaceri de la Harvard Business Publishing

Scris de Lilly • 5 iunie, 2013

Made by Oana Borza

HBP Afis 9

”Indiferent cât de pregătit ar fi, dacă un profesionist nu poate scrie o poveste logică şi convingătoare, cei care pot să investească în el se vor uita în altă parte. Şi în afacerea mea, asta înseamnă moarte.”

— Darren Whissen, Director de cercetare la compania Waveland LLC

Un studiu din 2004 a arătat că liderii din organizațiile de afaceri nu se consideră pregatiți să comunice bine. 87% dintre participanții la studiu au considerat comunicarea o competență critică de leadership, însă doar 35% au numit abilitatea de a comunica un punct forte pentru ei, un declin cu 10% față de rezultatele unui studiu anterior.

Totodată, pentru mai mulţi ani la rând în sondaje, angajatorii au numit comunicarea cea mai dezirabilă abilitate la viitorii angajați, abilitate dorită de 86% dintre companii.

Acestea sunt motivele pentru care Value Catalyst Academy (www.valuecatalyst.ro) organizează cursul interactiv de Comunicare în Afaceri, cu un conţinut exclusiv de la Harvard Business Publishing. În urma absolvirii acestui curs vei dobândi abilităţile şi practica necesare pentru a stăpâni cea mai importantă abilitate profesională – comunicarea.

Cursul te va pregăti să planifici cu precizie şi să livrezi cu încredere prezentări, postări online, planuri de afaceri şi alte forme de comunicare în afaceri. Prin intermediul acestui curs vei învăţa strategii practice de comunicare urmărind provocările pe care le întâmpină doi profesionişti la locul de muncă.

Subiectele cursului sunt prezentate în peste 30 de video-uri cu experţi şi 50 de exerciţii interactive, alături de numeroase exemple multimedia. Cursul include de asemenea liste de verificare, şabloane şi alte resurse pe care le poţi aplica imediat în activitatea ta profesională.

Pachetele de curs includ:

  • acces online la cursul interactiv
  • un e-book de la editura Harvard Business Press
  • certificat de absolvire
  • suport dedicat pe toată durata cursului.

 

Te poți înscrie la curs pe site-ul www.valuecatalyst.ro până în 14 iunie 2013. Folosind codul made20 în formularul de înscriere beneficiezi de 20% reducere la pachetele Profesionist. Dacă ești student/ă, reducerea este de 50%.

Comentează cu Facebook