Afla cum sa ai o afacere de succes in online de la specialistii din Europa

Scris de Alina • 13 septembrie, 2013

tecomm featureA 3-a editie a expoconferintei TeCOMM aduce la Cluj-Napoca bune practici ale comertului electronic cu aplicabilitate nationala si internationala.

Transylvania eCommerce Conference&Expo se va desfasura pe parcursul a trei zile intre 24-25 octombrie si ii va reuni  pe toti cei care au sau vor sa isi dezvolte un business in online.

Expoconferinta va fi structurata diferit fata de anii anteriori, nisele axate pe turism si fashion avand un loc special in program.

In prima zi va avea loc conferinta de e-commerce cu prezentari si paneluri de dezbateri, iar in paralel va avea loc Digital Travel Forum pentru cei din industria turismului. A doua a zi va cuprinde workshop-uri tematice legate de SEO, ad-uri, legal, marketing si comunicare.

tecomm2

In cele 3 zile vor oferi sfaturi si informatii utile peste 40 de speakeri, specialisti internationali si nationali cu experienţă vasta în comertul online, marketing si vanzari, antreprenori de success, consultanti in ecommerce.

Directorul Asociatiei de Ecommerce din Europa se alatura celorlalti 5 speakeri internationali din Olanda, UK, Belgia si din Spania, reprezentanti ai Philips, Magento si Komerkia.

Vei avea acces la know-how-ul unor profesionisti romani si internationali in strategii de vanzare, marketing, social media precum:

Jose Luis Ferrero – Ecommerce Specialist and Business Development PHILIPS– Spain & Portugal

Wijnand Jorgend – Director European Ecommerce Association

Guido Jansen – Ecommerce Conversion Optimization Specialist – Online Dialogue

Rob Smith – Strategy Director/Petrolhead- Blueleaf

Roberto Palencia Camara – Business Development Director-Camerika

Gonzalo Ibanez – CEO-Kanali

Alin Stanciu – Manager FashionUP.ro

Mirela Bucovicean – fondatoare molecule-f
Ela Iliesi – SEO & Online Marketing Trainer – Rezistenta Online
Cosmin Negrescu CEO- SEO MONITOR
Ionut Munteanu – PPC Specialist & Trainer – Webdigital
Claudia Jelea – Lawyer & Trademark Attorney  at J Law

Workshopurile sunt astfel gandite incat sa permita accesul la ele in functie de interes si experienta.

Noi vorbitori si temele acestora se actualizeaza constant

26 octombrie va fi o zi dedicata modei, “HotSpot Fashion: Retail meets ecommerce” fiind primul eveniment din Romania care se axeaza pe afacerile din industria modei care au magazine fizice sau online, cu antreprenori, oameni de marketing, editori de moda si bloggeri.

Conferinta se va incheia cu Awards Gala, unde vor fi premiati cei mai buni dintre cei care au contribuit la dezvoltarea industriei comertului online.

tecomm

Zona Expo pune la dispozitie soluţii şi idei oferite de furnizorii din domeniu si anul acesta va reuni peste 30 de expozanti. Aceasta zona poate fi vizitata gratuit!

Locuri limitate la pret special

Mai multe detalii, inscrieri si preturi speciale de tip early bird gasiti pe site-ul oficial al evenimentului: www.tecomm.ro.

Libero Events este o agenție de evenimente B2B și B2C având în portofoliu manifestări în domenii ca: turism, home&deco, comerț online, medical si evenimente dedicate antreprenoriatului.

 

Comentează cu Facebook