Made
Editoriale MADE | De la Branding de Cluj la Bhangra Party
Editoriale
Romania egal produs. Apoi brand.
de Bogdan Branzas
Clientii, petrolul si Creatia Publicitara
de Dragos Alexa
Vin studentii
de Calin Crainic
Business networking o solutie inteligenta pentru cresterea vanzarilor
de Calin Biris
Cunoasteti expresia “a sta de sase”
de Calin Crainic
Frunza si vorba dulce romaneasca
de Renate Roca-Rozenberg
Educatia vizuala se face mergand pe strada
de Vlad Sulea
Mi-aduc aminte cum tototot ma scuipam
de Calin Crainic
Unde se duc ziaristii cand se duc
de Renate Roca-Rozenberg
Creativitate prin actorie
de Diana Bota
Odata mi-am bagat pumnul in gura singur si nu mi l-am mai putut scoate
de Calin Crainic
De la Branding de Cluj la Bhangra Party
de Diana Bota
Despre pasiune si marketing
de Diana Bota
Despre cum si de ce este MADE
de Vlad Sulea
De la Branding de Cluj la Bhangra Party
30.06.2010
Diana Bota
marketing specialist
Alte articole de Diana Bota
Saptamana trecuta am trait-o cu adevarat din plin, un pic chiar si peste "standardele mele obisnuite" :). Si in general lumea stie ca imi impart o zi obisnuita intre job si celelalte activitati, incercand pe cat posibil ca balanta sa fie cat mai echilibrata.

Dupa un zbor la Bucuresti lunea, cu o intarziere de opt ore la aterizarea in Cluj, saptamana se anunta promitatoare. Totusi intr-un moment de inspiratie, asteptand in aeroport, am pus mana pe o revista de care nu auzisem pana atunci, Corso - revista de cultura urbana - de unde am aflat de un eveniment ce se anunta extrem de interesant, atat din punct de vedere al temei, cat si al speakerilor: Brandingul de oras al Clujului cu Aneta Bogdan (Brandient) si Catalin Stefanescu. Locatia la fel de ademenitoare: Bastionul Criotorilor - loc recent restaurat.

La eveniment au fost discutii aprinse despre branding, rolul pozitionarii in construirea unui brand, in ce masura poate Clujul sa devina un brand sustenabil si care ar fi avantajele Clujului in momentul in care ar deveni un brand.

De la Brandingul Clujului am plecat in pasi repezi spre Ristoremi - locul unde avea sa aiba loc prima editie a Pecha Kucha Night. Ce-i drept cu un pic mai multe emotii decat de obicei pentru ca eram pe lista speakerilor, dar m-au ajutat atat atmosfera faina si relaxata cat si prietenii vechi pe care i-am reintalnit. Am vorbit despre ce e frumos in Cluj din perspectiva mea, un om caruia ii place sa se bucure de locurile frumoase pe care le are Clujul, despre amintirile pe care mi le trezesc Muzeul de Arta, Casa Matei, Gradina Botanica si cat de necesar e ca din cand in cand sa luam o pauza de la grijile cotidiene.

A fost o seara extrem de placuta la care am aflat printre altele ca la Cluj avem o organizatie care ne ajuta sa ne dezvoltam abilitatile de public speaking, un ONG pe educatie care isi propune sa ii indrume pe tinerii liceeni si pe studenti sa descopere care ar fi jobul potrivit lor si nu in ultimul rand m-am delectat cu o prezentare despre vinificatie.

Saptamana am incheiat-o euforic cu un adevarat Bhangra Party, pe ritmuri unduioase cu taria specifica, petrecere adusa la Cluj de Lorand Minyo, pentru ca in zorii diminetii de sambata sa ma aventurez impreuna cu cativa prieteni la o excursie de weekend in Budapesta.

So enjoy life, it’s beautiful!:)