Made
Editoriale MADE | Despre pasiune si marketing
Editoriale
Romania egal produs. Apoi brand.
de Bogdan Branzas
Clientii, petrolul si Creatia Publicitara
de Dragos Alexa
Vin studentii
de Calin Crainic
Business networking o solutie inteligenta pentru cresterea vanzarilor
de Calin Biris
Cunoasteti expresia “a sta de sase”
de Calin Crainic
Frunza si vorba dulce romaneasca
de Renate Roca-Rozenberg
Educatia vizuala se face mergand pe strada
de Vlad Sulea
Mi-aduc aminte cum tototot ma scuipam
de Calin Crainic
Unde se duc ziaristii cand se duc
de Renate Roca-Rozenberg
Creativitate prin actorie
de Diana Bota
Odata mi-am bagat pumnul in gura singur si nu mi l-am mai putut scoate
de Calin Crainic
De la Branding de Cluj la Bhangra Party
de Diana Bota
Despre pasiune si marketing
de Diana Bota
Despre cum si de ce este MADE
de Vlad Sulea
Despre pasiune si marketing
21.06.2010
Diana Bota
marketing specialist
Alte articole de Diana Bota
Pentru mine, a lucra in marcomm inseamna a munci cu pasiune. De aceea nu am ezitat nici in momentul in care s-a ivit oportunitatea de a aduce la Cluj o organziatie internationala de marketing si advertising pentru tinerii profesionisti din marcomm (IAA YP), dar nici atunci cand Adriana mi-a propus sa scriu saptamanal cate un editorial pentru MADE. Am asteptat de mult timp lansarea MADE si nu a putut decat sa ma bucure ca si Clujul are oameni interesati de marcomm, care vor sa fie informati de ce se mai intampla pe piata locala de marketing si advertising.

Gandindu-ma la un subiect despre care as putea sa va povestesc cu placere, m-am oprit asupra unei zile obisnuite din cursul saptamanii. Orice zi incepe cu munca la birou si nenumaratele provocari cu care ma confrunt, dar care imi ofera satisfactii pe masura atunci cand realizez ca am dus la bun sfarsit un proiect important sau ca mi-a venit o idee geniala pentru lansarea unui nou produs.

Lucrez in marcomm de 6 ani si zi de zi e ceva nou si interesant, un proiect ce poate sa te duca inspre nopti nedormite, weekenduri sacrificate, in asteptarea acelei idei care poate face diferenta. Asta inseamna de fapt pasiune. Cu toate acestea, de cele mai multe ori mi s-a intamplat sa prind o idee buna dintr-o carte, urmarind un film sau o piesa de teatru, participand de la un eveniment care aparent nu avea nicio legatura cu marcommul sau chiar doar privind cu atentie lumea din jur, reactiile si situatiile neprevazute.

Pentru ca cea mai mare parte a timpului meu liber o petrec in acest fel, cel mai placut pentru mine este sa scriu despre tot ce ma inspira, fie ca e vorba de ceea ce cititesc, sau de o intalnire care ma motiveaza sa incep un proiect la care nu m-am gandit pana atunci. Asa ca va invit sa ne gandim la orice ne poate desprinde de munca de zi cu zi, dar ne poate folosi drept inspiratie in ceea ce facem.

Ne auzim saptamana viitoare :)