Made
Interviuri MADE | Cum am trecut de la Marketing la gatit
Interviuri
EuroGsm - 15 ani de tehnologie
cu Cristina Szabo si Gabriela Hustiuc
Lucrurile simple care fac TIFF-ul frumos
cu Andreea Sandu si Cristina Tatar
Din culisele ,,Oscar in IT”
cu Diana Bota
The woman’s insight
cu Gabriela Lungu
Despre Media School
cu Gabriel Augustini
ACTA in viziunea agentiilor din online
cu Andrei Temneanu si Milena Gîţ
Stories in motion: A fost odata ca niciodata... Laviniu Lazar
cu Laviniu Lazar
Compania internationala Pentalog mizeaza pe transparenta in comunicarea cu angajatii
cu Ioana Cosmina Trifan si Frederic Lasnier
Romanian Testing Conference - prima editie
cu Andrei Ghinescu
The Woman
cu Bogdan Ciocian
Cosmetic Plant si promovarea online
cu Susana Laszlo si Gloria Csiszer
Use Together - castigatori la… Start-Up Weekend
cu Victor Miron
ClujLife Awards 2.0
cu Gabriel Aldea
ACTA, vazuta prin prisma agentiilor de publicitate
cu Adrian Demian Groza si Radu Neag
Zonga
cu Sergiu Biris
SMS Cluj 2011
cu Marta Usurelu
Schimbare Pozitiva
cu Delia Muresan
JobNetworking by IntegraHR
cu Andreea Muresan
Pregatind un rebranding - Home Garden
cu Teodora Sevastru
Cum a fost promovat Comedy Cluj
cu Bogdan Besliu
11.11.11
cu Dafina Suciu
PR Educational
cu Maria Tusa
Construieste calduros cu BCA MACON
cu Calin Stir
Deco Show 2011
cu Crina Doda
Despre Cluj How To Web
cu Cristian Dascalu, Oana Calugar, Gabriel Aldea
Fabrica de Pensule
cu Corina Bucea
Business Coach
cu Lorand Soarez-Szasz
Zilele Marketingului 2011
cu Eduard Mihoc
Zi-le de Cluj
cu Bogdan Branzas
De pe Facebook la Vitrina III
cu Cristi Grindean, Laura Laurentiu, Mihaela Rus
Redescopera Romania
cu Gabriel Aldea
Watch&Match
cu Cristina Szabo
De pe Facebook la Vitrina II
cu Simona Copil, Gloria Csiszer, Darius Groza
Noaptea Muzeelor
cu Angelica Iacob
De pe Facebook la Vitrina
cu Vlad Chichisan, Paul Pojar, Nicu Pop
Social Media Marketing
cu Camelia Bulea
Despre antreprenoriat
cu Marius Ghenea
Despre TEDxEroilor
cu Mircea Vadan
Traseul de la idee la trend in online-ul romanesc
cu Razvan Rosca
Despre telefoane, online si alte aplicatii cu EuroGsm
cu Cristina Szabo
PR pentru o librarie online
cu Alexandra Craciun
Maratonul International Cluj
cu Horatiu Morar
YouthBank Cluj
cu Ioana Stupariu
TEDxCLUJ editia 3
cu Alexandra Craciun
Green Week editia 5
cu Andrei Popa
Targul de Turism Touristica martie 2011
cu Bogdan Ciocian
Concurs si un parteneriat nou la Trilulilu
cu Alina Crancau
Un deliciu de concurs
cu Anca Popovici
Despre Internship
cu Linda Tantau
Despre eficienta comunicarii digitale
cu Adela Marchis
Arta si PR-ul Cultural
cu Alice Iliescu
4 ani de Trilulilu
cu Sergiu Biris
Biz si Social Media Summit 2010
cu Marta Usurelu
Despre Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2010
cu Horea Marc
Vitrina, 18 ani - trecut si viitor
cu Mihaela Rus
Despre primul film cu bloggerii clujeni
cu Ionut Turda
Cinemateca Tiff - efecte asupra consumatorilor de cinema
cu Ramona Sarbu
Povestea I Love Cluj
cu Andrei Mutu
JCI – Business networking
cu Stelian Burduhos
Ia-ma Acasa
cu Viorel Sima
Cum am trecut de la Marketing la gatit
cu Adrian Hadean
PR-ul - o arma decisiva in sectorul actual de constructii
cu Andreea Sut
De ce am vandut Cluj Life
cu Gabriel Aldea
Despre PR Trend 2010
cu Delia Balaban
TEDx Cluj editia 2
cu Cristian Dascalu
Joy is BMW castigat de un designer din Cluj
cu Sergiu Lazin
Castigatori Junior PR Award 2010
cu Valeriu Pernea
Ce stiu romanii despre produsele bio
cu Irina Goldstein si Paul Acatrini
Viata in 3
cu Gabriela Lulea
Cum e sa castigi primul ADOR pentru Cluj
cu Calin Crainic
Startup Days Cluj
cu Radu Ceuca
LET’S DO IT CLUJ!
cu Ioana Barbat
Criza ca stare de spirit
cu Laura Petrehus
Ben, cum au fost primii 10 ani?
cu Benedict Dumitrescu
Swimathon - entuziasm, energie si creativitate
cu Dana Stoica
PR pentru umanitate
cu Daniela Gheorghe
Lecturi urbane à la Cluj a inceput pe twitter
cu Raluca Crisan
Interviu cu aripi picante si crocodila de PR
cu Alina Crancau
Interviu cu un Crocodil de Marketing
cu Calin Biris
Bra(i)ni(ac) de Cluj
cu Lucian Branisteanu
Un ardelean face legea in capitala
cu Sebastian Olar
Dream Job - Party PR
cu Gabriel Aldea
Stategic liaison agency sau INC3
cu Lorand Minyo
Festivalul Studentesc de Publicitate 2010
cu Delia Balaban
Cluj Fashion Week went online
cu Mihai Dragan
PRime Cluj - ONG dedicat PR-ului
cu Diana Dragomir
Primul pas catre o cariera in publicitate
cu Delia Balaban
Freelance Web Designer mutat la Cluj Napoca
cu Vlad Georgescu
Student la Publicitate
cu Andrei Amaricai
Cum am trecut de la Marketing la gatit
de Adriana Dunca | 17.11.2010
Adrian Hadean

Adrian Hadean, bucatar cunoscut online si offline in Cluj Napoca, a fost director de marketing in industria auto pentru 7 luni si brand manager in industria alimentara pentru aproape 2 ani inainte de a-si da demisia pentru a "face ce-i place". Acum este gastronom si blogger culinar. A devenit bucatar profesionist dar lucreza in bucatarii din pozitia de consultant. Dar totusi cum e sa treci de la marketing la gatit.

MADE: Ce faceai inainte sa te apuci de gatit?

Adi Hadean: Gatesc de la 7 ani, deci inainte de a ma apuca de gatit, am mers la gradinita. Inainte de a incepe sa lucrez ca bucatar profesionist, am fost director de marketing la o reprezentanta auto in Oradea. Ma ocupam de cinci branduri auto foarte bune, jobul era interesant dar…

MADE: Ce a determinat schimbarea ta de cariera?

Adi Hadean: A fost simplu: iubita mea a obtinut un post mai bun in Cluj si am decis pe loc sa imi dau demisia pentru a ne muta din Oradea. Decizia a fost simpla, eram deja hotarat sa schimb ceva, pentur ca nu eram foarte multumit de viata mea profesionala. Era bine, dar nu destul, lipsea ceva.

MADE: Ai regretat vreodata plecarea din companie?

Adi Hadean: Nici o clipa.

MADE: De unde pasiune ta pentru gatit?

Adi Hadean: Probabil ca e mostenita de la parinti si bunici. Si probabil a fost si cultivata de lecturile abundente in descrieri culinare din copilarie.

MADE: Cum ai ajuns sa te promovezi pe Facebook?

Adi Hadean: Am deschis contul si asta a fost. Nu mi-am propus sa ma promovez pe Facebook dar s-a intamplat sa observ ca platform aceasta e un vector de promovare foarte bun.

MADE: Care a fost stategia ta de promovare a ta?

Adi Hadean: Am observant ca oamenii (unii dintre ei) m-au perceput ca pe un brand online mult mai repede decat am fost eu pregatit sa recunosc asta. Nu am avut in cap o strategie, nu mi-am imaginat ca voi ajunge sa traiesc din online, nu mi-am propus niciun tel in sensul acesta. S-a intamplat ca munca mea din offline sa fie apreciata in online si invers. E o imprejurare fericita, o stare de fapt la construirea careia a contribuit, cred, felul in care relationez cu oamenii, cu cititorii mei, cu oamenii care-mi mananca mancarea. Alta explicatie nu am.

MADE: De unde a venit ideea unei emisiuni CooknRolla pe Trilulilu?

Adi Hadean: Show-ul acesta e cel de-al 6-lea serial de cooking la care lucrez. Am inceput pentru televiziune in 2002 si de atunci am filmat/produs pentru televiziuni locale si nationale (cinemar baia mare, alpha tv, tv transilvania, antena 1, euforia tv, tvr 3). Un show pentru online a venit firesc, fara eforturi.

MADE: Ce planuri ai de viitor?

Adi Hadean: Am mai spus-o, daca vrei sa-l facepe Dumnezeu sa rada, fa-ti planuri.

MADE: Te-ai mai intoarce la marketing?

Adi Hadean: Nu spun niciodata "niciodata". In acest moment sunt fericit cu ceea ce fac. Ma lovesc de marketing si de ce am invatat in cei doi ani si jumatate in care am practicat marketingul ca profesie, in fiecare zi. Daca m-as intoarce la costum, birou si chart-uri? Nu ma indeamna nimic dar, spun iar, nu poti sa stii niciodata.

MADE: Ce sfat poti sa le dai celor care vor sa lucreze sau lucreaza in marketing?

Adi Hadean: Sa nu uite ca marketingul e un instrument de comunicare cu oamenii care trebuie sa functioneze in ambele directii. Daca te multumesti doar sa comunici, in cele din urma vei esua. Trebuie sa asculti mult pentru a putea comunica eficient.

MADE: Cat de grea a fost trecerea de la marketing la gatit?

Adi Hadean: A fost usoara, pentru ca nu m-a pus nimeni, am vrut eu sa o fac.

MADE: Mai vrei sa adaugi ceva?

Adi Hadean: Sa fiti sanatosi.

MADE: Multumim si spor la gatit.