Made
Interviuri MADE | Un deliciu de concurs
Interviuri
EuroGsm - 15 ani de tehnologie
cu Cristina Szabo si Gabriela Hustiuc
Lucrurile simple care fac TIFF-ul frumos
cu Andreea Sandu si Cristina Tatar
Din culisele ,,Oscar in IT”
cu Diana Bota
The woman’s insight
cu Gabriela Lungu
Despre Media School
cu Gabriel Augustini
ACTA in viziunea agentiilor din online
cu Andrei Temneanu si Milena Gîţ
Stories in motion: A fost odata ca niciodata... Laviniu Lazar
cu Laviniu Lazar
Compania internationala Pentalog mizeaza pe transparenta in comunicarea cu angajatii
cu Ioana Cosmina Trifan si Frederic Lasnier
Romanian Testing Conference - prima editie
cu Andrei Ghinescu
The Woman
cu Bogdan Ciocian
Cosmetic Plant si promovarea online
cu Susana Laszlo si Gloria Csiszer
Use Together - castigatori la… Start-Up Weekend
cu Victor Miron
ClujLife Awards 2.0
cu Gabriel Aldea
ACTA, vazuta prin prisma agentiilor de publicitate
cu Adrian Demian Groza si Radu Neag
Zonga
cu Sergiu Biris
SMS Cluj 2011
cu Marta Usurelu
Schimbare Pozitiva
cu Delia Muresan
JobNetworking by IntegraHR
cu Andreea Muresan
Pregatind un rebranding - Home Garden
cu Teodora Sevastru
Cum a fost promovat Comedy Cluj
cu Bogdan Besliu
11.11.11
cu Dafina Suciu
PR Educational
cu Maria Tusa
Construieste calduros cu BCA MACON
cu Calin Stir
Deco Show 2011
cu Crina Doda
Despre Cluj How To Web
cu Cristian Dascalu, Oana Calugar, Gabriel Aldea
Fabrica de Pensule
cu Corina Bucea
Business Coach
cu Lorand Soarez-Szasz
Zilele Marketingului 2011
cu Eduard Mihoc
Zi-le de Cluj
cu Bogdan Branzas
De pe Facebook la Vitrina III
cu Cristi Grindean, Laura Laurentiu, Mihaela Rus
Redescopera Romania
cu Gabriel Aldea
Watch&Match
cu Cristina Szabo
De pe Facebook la Vitrina II
cu Simona Copil, Gloria Csiszer, Darius Groza
Noaptea Muzeelor
cu Angelica Iacob
De pe Facebook la Vitrina
cu Vlad Chichisan, Paul Pojar, Nicu Pop
Social Media Marketing
cu Camelia Bulea
Despre antreprenoriat
cu Marius Ghenea
Despre TEDxEroilor
cu Mircea Vadan
Traseul de la idee la trend in online-ul romanesc
cu Razvan Rosca
Despre telefoane, online si alte aplicatii cu EuroGsm
cu Cristina Szabo
PR pentru o librarie online
cu Alexandra Craciun
Maratonul International Cluj
cu Horatiu Morar
YouthBank Cluj
cu Ioana Stupariu
TEDxCLUJ editia 3
cu Alexandra Craciun
Green Week editia 5
cu Andrei Popa
Targul de Turism Touristica martie 2011
cu Bogdan Ciocian
Concurs si un parteneriat nou la Trilulilu
cu Alina Crancau
Un deliciu de concurs
cu Anca Popovici
Despre Internship
cu Linda Tantau
Despre eficienta comunicarii digitale
cu Adela Marchis
Arta si PR-ul Cultural
cu Alice Iliescu
4 ani de Trilulilu
cu Sergiu Biris
Biz si Social Media Summit 2010
cu Marta Usurelu
Despre Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2010
cu Horea Marc
Vitrina, 18 ani - trecut si viitor
cu Mihaela Rus
Despre primul film cu bloggerii clujeni
cu Ionut Turda
Cinemateca Tiff - efecte asupra consumatorilor de cinema
cu Ramona Sarbu
Povestea I Love Cluj
cu Andrei Mutu
JCI – Business networking
cu Stelian Burduhos
Ia-ma Acasa
cu Viorel Sima
Cum am trecut de la Marketing la gatit
cu Adrian Hadean
PR-ul - o arma decisiva in sectorul actual de constructii
cu Andreea Sut
De ce am vandut Cluj Life
cu Gabriel Aldea
Despre PR Trend 2010
cu Delia Balaban
TEDx Cluj editia 2
cu Cristian Dascalu
Joy is BMW castigat de un designer din Cluj
cu Sergiu Lazin
Castigatori Junior PR Award 2010
cu Valeriu Pernea
Ce stiu romanii despre produsele bio
cu Irina Goldstein si Paul Acatrini
Viata in 3
cu Gabriela Lulea
Cum e sa castigi primul ADOR pentru Cluj
cu Calin Crainic
Startup Days Cluj
cu Radu Ceuca
LET’S DO IT CLUJ!
cu Ioana Barbat
Criza ca stare de spirit
cu Laura Petrehus
Ben, cum au fost primii 10 ani?
cu Benedict Dumitrescu
Swimathon - entuziasm, energie si creativitate
cu Dana Stoica
PR pentru umanitate
cu Daniela Gheorghe
Lecturi urbane à la Cluj a inceput pe twitter
cu Raluca Crisan
Interviu cu aripi picante si crocodila de PR
cu Alina Crancau
Interviu cu un Crocodil de Marketing
cu Calin Biris
Bra(i)ni(ac) de Cluj
cu Lucian Branisteanu
Un ardelean face legea in capitala
cu Sebastian Olar
Dream Job - Party PR
cu Gabriel Aldea
Stategic liaison agency sau INC3
cu Lorand Minyo
Festivalul Studentesc de Publicitate 2010
cu Delia Balaban
Cluj Fashion Week went online
cu Mihai Dragan
PRime Cluj - ONG dedicat PR-ului
cu Diana Dragomir
Primul pas catre o cariera in publicitate
cu Delia Balaban
Freelance Web Designer mutat la Cluj Napoca
cu Vlad Georgescu
Student la Publicitate
cu Andrei Amaricai
Un deliciu de concurs
de Denisa Ionita | 16.02.2011
Anca Popovici

Anca Popovici, Director Vanzari in cadrul CITY Plaza Hotel ne vorbeste despre CITY Plaza si initiativa lor de pe Facebook - "Un deliciu de concurs".

MADE: Stim ca ati lansat recent pe Facebook "Un deliciu de concurs", ne poti da mai multe detalii?

Anca Popovici: "Un deliciu de concurs" s-a desfasurat pe Facebook in perioada 1-14 Februarie 2011. Toti cei care au ales optiunea tag, pentru fotografiile CITY Plaza, in care apar cele doua oferte speciale: Romantic Weekend, CITY Brunch, au fost inscrisi automat in acest concurs.

Tragerile la sorti au avut loc in data de 14 Februarie, ora 16:00, iar castigatorii au fost alesi utilizand site-ul random.orgsi vor fi contactati de catre noi pentru a putea intra in posesia premiilor puse in concurs:

*Romantic Weekend - 1 noapte cu cazare pentru 2 persoane la CITY Plaza,in apartament de 5*, mic dejun, flori, fructe, acces SPA.

*CITY Brunch - 1 invitatie la CITY Brunch care va fi organizat in data de 27 Februarie, in intervalul 12:00-17:00.

MADE: Cum a aparut ideea concursului si este acesta primul concurs din mediul online, organizat de CITY Plaza?

Anca Popovici: Da, acesta este primul concurs din mediul online, organizat de catre CITY Plaza. Ideea a pornit de la Conceptul CITY Plaza the Business & After Business Hotel si din dorinta noastra de a crea servicii si oferte speciale care sa acopere si segmentul de after Business, de care pot sa beneficieze atat clientii din piata locala cat si clientii din localitatile limitrofe.

Cateva din aceste servicii si proiecte sunt: CITY Brunch, Romantic Weekend, What's Cooking In the CITY, Winter's Special.

*CITY Brunch - este un serviciu care se organizaza o data pe luna,in zilele de duminica si care se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa petreaca o duminica dupa-amiaza relaxanta, in familie sau in compania prietenilor.Vor exista spatii separate organizate atat pentru parinti cat si spatii de joaca pentru copii in intervalul 12:00- 17:00.

*Romantic Weekend - se adreseaza celor care doresc sa evadeze din cotidian si sa-si petreaca un weekend romantic in doi la City Plaza. Pachetul include cazare in apartament de 5*, mic dejun, flori, sampanie, fructe acces SPA.

*What's Cooking in the CITY - acest proiect se adreseaza tuturor celor pasionati de gatit sau celor care doresc sa-si dezvolte aceste abilitati. Cursul este tinut de catre maestrii culinari ai hotelului: Irina Ignat si Nelu Fatol si cuprinde 4 module practice.Temele dezvoltate pana acum au fost bucataria mediteraniana, frantuzeasca, asiatica , nordica, iar incapand cu data de 28 Februarie va incepe What's Cooking in the CITY- Bucataria Lumii.

MADE: De cat timp sunteti prezenti pe retelele sociale si cat de importante sunt acestea pentru strategia voastra de comunicare?

Anca Popovici: Suntem prezenti pe retelele sociale de aproximatv un an, dar in ultima luna am avut o implicare activa, dupa cum se poate observa. Conceptul de Business & After Business Hotel se regaseste in diversitatea serviciilor, facilitatilor proiectelor si ofertelor speciale pe care noi le dezvoltam si pe care hotelul le ofera pentru clientii business si after business. In acest sens, piata targetata este destul de vasta, motiv pentru care consideram prezenta activa a hotelului CITY Plaza pe cat mai multe canale de promovare foarte importanta. In ultima vreme trebuie sa admitem ca retelele de socializare au luat o amploare deosebita si acestea ne pot ajuta sa accesam un public mult mai larg.

MADE: Mai este industria hoteliera clujeana afectata de criza?

Anca Popovici: In ceea ce priveste evolutia hotelului CITY Plaza in anul 2010 se poate spune ca a existat o crestere a cifrei de afaceri fata de anul precedent cu aproximativ 30%. Acesta crestere s-a datorat in mare parte finalizarii unei noi aripi in cadrul hotelului, care a dus la dublarea capacitatii de cazare, am deschis Spa-ul Salute per Aqua si Restaurantul Kensai cu specific asiatic si meniuri traditional vietnameze si japoneze.

Pentru acest an preconizam mentinerea aceleasi valori pentru cifra de afaceri, luand in considerare atat deschiderea a inca doua restaurante cat si faptul ca in a doua jumatate a anului vor aparea inca doua unitati hoteliere pe piata clujeana.

MADE: Care sunt principalele modalitati de promovare utilizate in acest context?

Anca Popovici: Incercam sa utilizam cat mai multe canale de promovare posibile: Radio, Tv, presa scrisa, site-uri online, site-uri de specialitate, site-uri de socializare, evenimente etc. pentru ca acest lucru ne garanteaza ca informatia ajunge in cel mai scurt timp la piata tinta.

MADE: In ceea ce priveste strategia de promovare a CITY Plaza, colaborati sau ati colaborat cu agentii de publicitate/PR?

Anca Popovici: Nu, pana acuma nu s-a colaborat.

MADE: Ce alte evenimente pregatiti pentru 2011?

Anca Popovici: Vom continua atat proiectele si ofertele incepute, What's Cooking in the City, CITY Brunch, Romantic Weekend ,vom dezvolta pe parcurs alte proiecte si servicii CITY Plaza si binenteles pentru a doua jumatate a anului avem in plan deschiderea a doua restaurante:

*Restaurantul Coliba o capacitate de 40 de locuri va fi situat la subsolul hotelului avand si o intrare separata astfel incat sa faciliteze accesul clientilor din piata locala. Meniul si designul acestui restaurant va fi cu specific ardelenesc si va fi destinat exclusiv servirii "a la carte".

Cel de-al doilea restaurant va fi un Events Club, va beneficia de acelasi acces direct ca si Restaurantul Ardelenesc. Suprafata generoasa de peste 300 mp, programul prelungit pana dupa miezul noptii si facilitatile de sonorizare pentru concerte live, completate cu un meniu generos de bar si gustari, sunt atuurile care recomanda aceasta locatie atat pentru evenimente personale sau corporate cat si pentru o seara petrecuta alaturi de prieteni sau familie.

MADE: Iti multumim si asteptam concursurile viitoare!