Made
Oameni MADE : Carmen Hiticas
Oameni
Carmen Hiticas
Diana-Ramona Bota
Gabriel Aldea
Georgiana Corsau
Laviniu Lazar
Péter Árpád
Rada Sonea
Radu Ceucă
Răzvan-Călin Ţabrea
Renate Roca-Rozenberg
Vlad Sulea
Carmen Hiticas
32 ani, din Gherla judetul Cluj
Project Manager Qual Media
“Spre deosebire de altii, drumul meu in publicitatea clujeana nu a fost atat de lin si plin de revelatii prin baruri obscure. Am mers la o facultate despre care multi ziceau de bine. In anul al doilea ai mei s-au decis sa intrerupa iremediabil comunicarea cu unica lor fiica extrem de inteligenta si “cu potential”, dar care face o imensa greseala renuntand sa mearga la scoala. Si va spun si de ce.

Intr-un moment de sclipire (sper!) mi-am spus: ia-ti gandul de la frecat menta la cursuri dictate de pe foi ingalbenite, gume lipite pe te miri unde si stat pe cei 50 de lei pe care ii aveam de acasa pe saptamana. Ce? Atat primeam!

Mi-am luat inima in dinti si banii pe care ii aveam la saltea, mi-am cumparat o camasa cambrata si o fusta si am luat Clujul la pantof: un post de secretara la un disco shop, o saptamana cu Avon, cateva zile la receptie la o tipografie... hai doua!, voluntariat intr-un centru de politici publice, chestionare prin spitale, workshopuri, cursuri interdisciplinare...” (Carmen Hiticas)

Acesta a fost inceputul.

Locul unde a invatat ce este ala manual de identitate si logo si fonturi si CMYK si branding si copywriter a fost VisualGraphics - o mica agentie a unor prieteni. (2006)

Urmatorul job a fost la Imagistica (2007), urmeaza MindRainbow (acum cunoscut sub numele de Creatica)(2008). Apoi din nou o alta agentie, Media One (2009 - 2010).

Toate acestea au durat vreo 5 ani in care a terminat Facultatea de Comunicare si PR de la Cluj (2008), Masteratul de publicitate (2010) a muncit pe branci in fiecare agentie, a avut fumuri de copywriter si aere de artist pana cand i-a venit mintea la cap.

A fost Client Service la AD(D)VERITAS din august 2010 pana in mai 2011. Acum este Project Manager la Qual Media.

Si tot pe branci munceste.

Dar se intelege atat de bine cu ai ei...