Made
Oameni MADE : Gabriel Aldea
Oameni
Carmen Hiticas
Diana-Ramona Bota
Gabriel Aldea
Georgiana Corsau
Laviniu Lazar
Péter Árpád
Rada Sonea
Radu Ceucă
Răzvan-Călin Ţabrea
Renate Roca-Rozenberg
Vlad Sulea
Gabriel Aldea
31 ani, din Gura Humorului
Owner ClujLife&PR and Social Media Manager @Club Midi
"Sunt ocupat si in acelasi timp disponibil oricand, la orice ora. Imi fac programul cum vreau insa, uneori, las pe altii sa mi-l modifice. Balans. Mi-am creat propriul job si-l dezvolt in continuare. Conducator, ambitios, tolerant, calm, serios, amuzant, carismatic, sociabil si vioi." (Gabriel Aldea zis Psaico)

A venit in Cluj-Napoca fara sa stie exact ce vrea, lasat purtat de val si cu scopul simplu de a termina o facultate. Pe parcurs, asa-numitele planuri s-au schimbat / adaptat. Dupa un liceu cu profil real (clasa de matematica - informatica) a ales sectia de informatica - economica in cadrul FSEGA - UBB insa aceasta a ramas in stadiul de "Pause" iar focusul s-a indreptat catre proiectele proprii.

Prezent printre internauti inca din anul 2000, trecand prin stadiul de "blogger", lucrand in prezent pe campanii de Social / New Media si mentinand principalul proiect, clujlife.com, pe prima pozitie pe respectiva nisa.

Cu diverse aparitii in media traditionala, de la presa locala pana la radio si TV, si prezente, "deja destule", la numeroase evenimente, de la mici si locale pana la festivaluri nationale si internationale. Din stadiul de hobby, fotografia a ajuns la stadiul de job, iar pe langa altele se adauga si "titlul" de foto-reporter.

A colaborat cu principalele agentii din Cluj, de la Vitrina, Ad(d)veritas si Reset Media pana la Amprenta, Imagistica, MSA, Qual Media sau The Kitchen.

A lucrat cu diferiti clienti din diverse domenii. Branduri ca, Banca Transilvania, Compexit, Servus_Cluj, Skills Records (Delahoya Festival), Outwear, Club Midi au intrat deja in "portofoliu".

Pe partea de Social / New Media a lucrat la proiecte ca Vreau DJ si Arhetipuri.

In prezent pregateste un nou proiect local cu potential si posibilitatea extinderii la nivel national TopSpots, o noua versiune ClujLife si un blog de street-fashion.