Made
Oameni MADE : Georgiana Corsau
Oameni
Carmen Hiticas
Diana-Ramona Bota
Gabriel Aldea
Georgiana Corsau
Laviniu Lazar
Péter Árpád
Rada Sonea
Radu Ceucă
Răzvan-Călin Ţabrea
Renate Roca-Rozenberg
Vlad Sulea
Georgiana Corsau
31 ani, din Cluj-Napoca
PR Manager D’Avantage Consult
A inceput sa tachineze cu PR-ul prin anul 3 de facultate, cand a inceput sa scrie partea practica a lucrarii de licenta si avea nevoie de un studiu de caz. Ca orice student la ananghie, a facut prospectare de piata (sau ‘spam’ ar zice altii): a inceput sa trimita mailuri intitulate « Propunere de colaborare » aproape tuturor agentiilor din Cluj.

A primit mai multe raspunsuri pozitive, insa a ramas la D’Avantage si s-a ales cu o frumusete de studiu de caz, despre lansarea unei noi rute de zbor a unei companii aeriene germane, Cluj Napoca - Munchen.

Georgiana incearca sa invete de la fiecare om pe care-l intalneste. Mai mult, considera ca este un mai bun ascultator decat vorbitor sau vanzator, aspect care si-a dovedit utilitatea de mai multe ori.

De-a lungul timpului s-a ocupat de diverse conturi, in domenii precum turism (Lufthansa, Air France / KLM, Merlin X, Best Reisen), medical (Societatea de Obstetrica si Ginecologie, Asociatia Romana de Medicina Perinatala), IT (Brinel, Misoft Systems) sau asigurari (AEGON).

Este absolventa sectiei de Comunicare si Relatii Publice (2008) si master in acelasi domeniu (2010), in cadrul Facultatii de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii iar primul si singurul job serios de pana acum, este cel de PR Account Executive, respectiv PR Manager la D’Avantage Consult.

La categoria ‘Alte lucruri despre mine’ ii plac merele caramelizate (pe bat), mirosul ziarelor (la cald) si persoanele care au capacitatea de a se autoironiza (pe bune).