Made
Oameni MADE : Laviniu Lazar
Oameni
Carmen Hiticas
Diana-Ramona Bota
Gabriel Aldea
Georgiana Corsau
Laviniu Lazar
Péter Árpád
Rada Sonea
Radu Ceucă
Răzvan-Călin Ţabrea
Renate Roca-Rozenberg
Vlad Sulea
Laviniu Lazar
Portfolio
37 ani, Cluj-Napoca
Owner: Laviniu Lazar: Stories in Motion
Din ciclul ‘e modest, dar vrea sa stiti‘, sa-i dam drumul! Nu e foarte talentat la scris, dar crede ca stie sa spuna altfel de povesti: povesti in imagini....Stories in Motion!

Laviniu are un background de 14 ani in televiziune si productie video, filmari realizate in locuri si culturi diferite de pe 4 continente, un Masterat in Studii de Teatru si Film, un Bronze Telly Award in 2008 (pt Carnival Freedom), locul 1 la Webstock 2010 ( pt Cook n’Rolla) si poate cel mai rapid video devenit viral in Romania - Cluj, inima Transilvaniei.

Clienti: Ursus, Porsche Romania, Vitrina Advertising, Banca Transilvania, Billa Romania, Rompetrol, Universitatea Tehnica, Napoca Rally Academy, CFR 1907 Cluj, Antena 1, B1 TV, TVR, Trend Communication, Trilulilu, ISDC cat si persoane private. Indiferent de tipul de client sau bugetul alocat, abordarea si rezultatele au fost aceleasi: un produs creat impreuna cu clientul, dar de care sa fie amandoi multumiti.

Este foarte mandru de oamenii pe care i-a strans in jurul lui si alaturi de care lucreaza:

servicii fotografice Imagia, design The Tailor, servicii de organizare evenimente Vanilla sau cele de programare web Rares Cosma.