Made
Oameni MADE : Radu Ceucă
Oameni
Carmen Hiticas
Diana-Ramona Bota
Gabriel Aldea
Georgiana Corsau
Laviniu Lazar
Péter Árpád
Rada Sonea
Radu Ceucă
Răzvan-Călin Ţabrea
Renate Roca-Rozenberg
Vlad Sulea
Radu Ceucă
Portfolio
32 ani, din Timisoara
Designer, SuperOkay
"Salut, eu sunt Radu, fac design, vand camion! Am inceput in partea cealalta a lumii, facand programare vreo 7 ani pana la sfarsitul liceului cand am descoperit ca designul imi pune zambetul tampit pe fata si face orele sa treaca fara sa le simt. De atunci asta fac, cu accentul pus pe designul interactiv." (Radu Ceuca)

A terminat Facultatea de Arte si Design Timisoara, sectia Design Multimedia in 2008. Pana in 2007 a lucrat ca freelancer pentru tot felul de clienti mici si medii, ca sa ajung intr-un final la concluzia ca are nevoie sa se dezvolte intr-o echipa.

Incepand din 2007, aproape 3 ani, a facut parte din cea mai tare echipa de design din Timisoara, X3 Studios. A inceput ca si junior graphic designer si a ajuns la Art Director (denumire care nu-i place si o zice de fiecare data). 

La sfarsitul lui 2009 a venit in Cluj ca sa puna umarul la noua divizie de online a Vitrina Advertising unde lucreaza pana in noiembrie 2010. Pleaca din Vitrina ca sa lucreze pe cont propriu si lanseaza SuperOkay in 2011. 

Cand nu face design pentru web, experimenteza cu ilustratii, incerca sa ramana la curent cu zona de front-end, scrie un blog despre design si alte bazaconii si comenteza. 

A realizat multe proiecte mai mult au mai putin interesante pentru clienti de la mici la mari.

- Imobiliare.ro, Grupul Realitatea-Catavencu, P&G, 24FUN,

- Banca Transilvania, A&D Pharma, SeedMoney, StatusPimp,

- Eumama.ro, Keiko, Trilak, Napoca Rally Academy