Made
Oameni MADE : Vlad Sulea
Oameni
Carmen Hiticas
Diana-Ramona Bota
Gabriel Aldea
Georgiana Corsau
Laviniu Lazar
Péter Árpád
Rada Sonea
Radu Ceucă
Răzvan-Călin Ţabrea
Renate Roca-Rozenberg
Vlad Sulea
Vlad Sulea
Portfolio
38 ani, din Timisoara
Owner&Graphic Designer The Tailor Design Studio
"Being your own boss inseamna sa faci ce te taie capul. Eu, pentru ca am nevoie de multa variatie in experienta de grafic designer pot face ce imi dicteaza inima. Being my own boss inseamna pentru mine sa stau azi 10 ore retusand piele in fotografii pentru un catalog de lenjerie, iar maine sa pictez in soare blatul unei mese de terasa." (Vlad Sulea)

A plecat din Timisoara pentru a face cursurile specializarii Grafica a Universitatea de Arta si Design din Cluj Napoca (1998 - 2003).

Inca din timpul facultatii lucreaza graphic designer pentru Jolidon (2001). A fost 6 ani Art Director pentru Vitrina Advertising Cluj (2002-2008). In 2008 a pornit TheTailor Design Studio incepand sa lucreze pe cont propriu.

In 10 ani de activitate profesionala a lucrat pentru diferiti clienti precum:

Deilani, Piera Lingerie, Jolidon, DavidCorral, Chiarugi, Tenaris Silcotub, Rombat Romania, Schubert&Franzke, American Experience, Booha, Club Midi, Colors Entertainment, Eximtur, Rosia Montana Gold Corporation, Banca Transilvania, BT Asigurari, Iulius Mall, Friesland Romania, Bere Azuga, Farmec, Hilton Hotels, Ministerul Turismului, Zapp, ANRCI/Portabilitatea, Ringier, IPSOS Romania, Proton Auto, Resido Stone&marble, Medcenter, ISDC Romania, The Kitchen, PR&More, Vitrina Advertising.

Specializarea lui este editarea de imagine si retusul foto. Ii place sa lucreze pentru print si se orienteaza spre lucrarile pretentioase de moda sau in editii limitate. Proiectele lui au abordari diferite de la tipar offset pana la pictura manuala.

A conceput identitati vizuale pentru: ingetata Napoca (Friesland), Proton Auto, Medcenter, Salice, Colors Entertainment, American Experience, Booha Bar.

A lucrat pentru diferite campanii de advertising: serviciul Protabilitate, promovarea turismului intern, RCA de la BT Asigurari, inaugurare Iulius Mall Cluj (Vitrina) SkiFun cu Eximtur, Vreau DJ cu The Kitchen pentru Club Midi.